Vakbarát változat
 Élménybeszámoló 

Búvárkalandok Svájban I. rész

 Mivel tavasszal a sors, a munka, a lehetőségek úgy adódtak székhelyemet áthelyeztem Svájcba azon belül is Zürich városába. Hiába a külhoni lét miegymás, a magamfajta embernek azért a víz az úr így a helyi merülési lehetőségeket is ki kell próbálni, valamint kiszáradó félben lévő ruhámat folyamatosan meg kell kicsit nedvesíteni.  

Élménybeszámoló ->

 

Mit csinál a búvár, ha éppen nem merül...Firenze Maraton

A történet szeptemberben kezdődött. De a gondolatébresztés, avagy a bogár beultetese a fülbe jóval korábban. Szeptember 26-án, a névnapomon terveztem lefutni a Budapest Maratont. Életemben először futottam volna ezt a távot egyben, ráadasul a verseny történetében ez jubileumi évforduló is volt. Az élet azonban közbeszólt, a munka miatt maradnom kellett Londonban. Már a maradás története sem volt egyszerű.

Élménybeszámoló ->

Utolsó túránk óta bizony eltelt egy kis idő, de tudtuk mi a cél. A cél nem más, mint elsődleges projektünk a Bilpa barlang 4. szifonjának átúszása, amit a cím is sejteti sajnos nem sikerült véghez vinnünk, de ne szaladjunk ennyire előre.

 

Élménybeszámoló ->

 

Idén áprilisban Csehországban jártam, ahol egy féligzárt újralégző tanfolyamon vettem részt, új tudást, új barátokat szerezve.

 

 

 

Élménybeszámoló ->

 

Felszerelések

A felszerelések kapcsán új íras született, melyben az általam használt felszerelés konfigurációt szeretném bemutatni, melyett főként barlangi és mélymerülésekre használok

Felszerelésem bemutatása ->

 

 

Kapcsolat: info@extasea.hu

www.extasea.hu

 

 
 
Látogatók: 100.316   Oldalletöltések: 279.611   By NetOffice & Compagnon     w3c_html40 w3c_css20